Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

webform

webform
logo_de_moutfabriek

MODERN WONEN
IN EEN HISTORISCH KADER

OP ZOEK NAAR EEN UNIEK NIEUWBOUW- APPARTEMENT?

Dan bent u in De Moutfabriek aan het juiste adres.

Op een boogscheut van het stadscentrum van Aalst verrijst achter een historisch bewaarde gevel dit nieuwbouwproject. Hier komen 34 eigentijdse nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen.

Kortom, een unieke kans die nu binnen uw bereik ligt!

Koop bij ons aan vaste prijzen!*

> Registreer u hier

*onze prijzen zijn niet onderhevig aan marktschommelingen

MODERN WONEN IN DE ECHO’S VAN HET VERLEDEN

De historisch bewaarde gevel maakt deel uit van het gebouw zodat de echo’s van het succesrijke industriële verleden van Aalst bewaard blijven. Respect voor het industriële verleden van de site, voor het verhaal van de oude muren, maar ook voor de toekomstige bewoners.

WAAR HET ECHT THUISKOMEN IS

De appartementen hebben stuk voor stuk een mooie leefruimte met panoramische ramen.
Zo baadt de ruimte in het licht en krijgt u een optimaal ruimtegevoel.

> Ontdek de type-apppartementen hier

BELEEF ZORGELOOS WONEN

Alle appartementen beschikken over een eigen terras of tuin zodat u er altijd in alle rust en privacy een boekje kan lezen of genieten van een drankje en een hapje.

LIGGING,
LIGGING,
LIGGING

De 3 kwaliteiten van toekomstgericht wonen zijn hier volop aanwezig: vlakbij de historische en levendige kern van Aalst, in het verlengde van de belangrijkste winkelstraten, maar ook aansluitend bij alle uitvalswegen, de E40 en het openbaar vervoer.

Door de nabijheid van het Astridpark, het Centrumpark, de groene zones en pleinen in de rest van het project wordt wonen in het centrum van de stad een verademing in het jachtige leven.

BENT U KLAAR VOOR EEN GROENE TOEKOMST?

BEN staat voor Bijna Energie Neutraal. Een bijnaenergieneutrale woning verbruikt aanzienlijk minder energie voor verwarming, ventilatie en warm water. Dat vertaalt zich in een lage energiefactuur en meer wooncomfort.

VISUALISATIES